Bloc personal,

dijous, 10 d’agost del 2023

Tensei Shitara Slime Datta Ken (2019-20) OVA
(That Time I Got Reincarnated as a Slime)

[388]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Yasuhito Kikuchi
Guió: Kazuyuki Fudeyasu (novel·la: Fuse)
Música: Elements Garden
Estudi: Eight Bit
Veus de doblatge: Miho Okasaki, Takuma Terashima, Megumi Toyoguchi
Emissió: 09/07/19 - 27/11/20
Títol original: 転スラ日記 転生したらスライムだった件

[ Animació, isekai, fantasia ] 5 capítols de 22 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList

Sinopsi

IMDb (6,9):
‘Estimat diari, em vaig reencarnar com un slime’. Fins i tot en un altre món, les vides no sempre estan en joc. Hi ha molta feina per fer, des d'alimentar la comunitat i forjar els articles que la comunitat necessita; així com un munt de jocs i excursions a tot arreu. Uneix-te a Rimuru i als amics mentre es relaxen i gaudeixen de la seva vida diària.”

Crítica

Material extra de la primera temporada dedicat a tot el fan-service

Basada en una novel·la lleugera serialitzada en format web de Fuse ja conclosa i publicada entre 2013 i 2016. Des del 2014 es va començar a imprimir en format físic i en porten vint volums fins el 2022 (previstos 22). Hi ha un spin-off de la novel·la que s’ha començat a publicar aquest any.

Tal en va estar l’èxit que la van adaptar a manga, il·lustrat per Taiki Kawakami, amb vuit spin-off afegits (il·lustrats per Shō Okagiri, Shiba, Shizuku Akechi, Tae Tono, Chacha, Wataru Kajika, Chika Nakatani i Yuzo Takada) i, a dia d’avui, hi han publicats vint-i-tres volums des de 2015 (sense comptar els spin-off).

Pel que fa a l’adaptació a anime:

També se la pot trobar amb el títol Regarding Reincarnated to Slime (Pel que fa a la reencarnació en un slime) o també TenSura.

Spin-off de la primera temporada amb dos primers capítols independents totalment fan-service (2019) (hi ha un homenatge al Miyazaki de Kaze no tani no Naushika / Nausicäa de la vall del vent en el monstre) i tres capítols de Rimuru no Karei na Kyōshi Seikatsu (2020) (Rimuru's Glamorous Life as a Teacher / La glamorosa vida del mestre Rimuru).

Resum (amb espòilers)

El Satoru Mikami és un treballador empresarial normal de 37 anys que viu a Tòquio. Està gairebé satisfet amb la seva vida monòtona, malgrat que no té xicota. Durant una trobada casual amb el seu company, un agressor surt del no-res i l'apunyala. Mentre sucumbeix a les seves ferides, una veu misteriosa ressona a la seva ment i recita una sèrie d'ordres de les quals no podia tenir sentit.

Després de recuperar la consciència, el Satoru descobreix que s'ha reencarnat com un slime en un món desconegut. Al mateix temps, també adquireix habilitats noves, especialment l'habilitat anomenada ”Depredador”, que li permet devorar qualsevol cosa i imitar-ne l'aspecte i les habilitats. Ensopega amb Veldora, un poderós “Drac de la Tempesta”, que ha estat segellat durant els últims 300 anys per reduir una ciutat a cendres. Sentint pena per ell, el Satoru fa amistat amb el drac, prometent-li ajudar-lo a destruir el segell. Decideixen intercanviar noms, el Veldora li atorga el nom de Rimuru i rep el nom de Tempest a canvi. Aleshores el Rimuru consumeix el drac juntament amb la seva presó per analitzar l'encanteri dins de si mateix i finalment alliberar el Veldora.

La desaparició de l'aura del Veldora crea un buit de poder que finalment converteix el Rimuru en el líder de tots els éssers que habiten el Gran Bosc del Jura, que l'accepten com a governant i junts van fundar la nació de Tempesta. Amb la força, la saviesa i la visió idealista del Rimuru, la nova nació creix ràpidament en força i influència. Aviat el Rimuru i els seus súbdits criden l'atenció de les potències estrangeres properes, des de monarques i herois llegendaris fins a senyors dimonis, alguns buscant convertir-se en els seus aliats, mentre que d'altres amb la intenció d'aprofitar-los o destruir-los completament.

En aquest contingut addicional de la primera temporada, un dia, la Shuna i la Shion es barallen pel cos de fang de Rimuru com de costum. Rimuru s'imagina que donar-los a cadascun un doble de cos solucionaria el conflicte, però quan s'imagina que alguns dels seus altres amics li demanen que faci el mateix per ells, ràpidament abandona aquest pla. Aleshores se li acudeix la idea de fer un coixí amb la forma de la seva forma de llim. Viatja per Tempest per veure si els seus amics coneixen algun bon material que pugui utilitzar, i s'assabenta que un tipus especial de sorra que es troba a la vora d'un llac al bosc és exactament el que busca. Així que es disposa a recollir una mica de sorra... però un monstre l'espera al costat del llac! A més, Milim s'assabenta del seu pla per fer un pícnic i baixa corrents del cel!

==

OVA 1.- Ei! culs! Rimuru ensenya als ciutadans de Tempest sobre la lluita de sumo.

OVA 2.- La tragèdia de M? Fart de l'estira-i-arronsa de la Shion i la Shuna per la seva atenció, Rimuru decideix fer un coixí a la seva imatge. Adquirint spandex per a l'exterior, Rimuru es troba amb un substitut dels pellets de poliestirè. En aprendre d'una sorra especial que és semblant, Rimuru porta un grup a un llac per recollir-la. Després d'evitar la cuina de Shion, Rimuru porta a tothom a nedar per recollir la sorra. Són atacats per un monstre que es va tornar boig per una bola d'arròs feta en Shion; el seu llim dissol els vestits de bany de tothom, i Rimuru resol el problema. Malgrat l'èxit dels coixins Rimuru, Shion i Shuna continuen la tortuosa guerra d'estira i arrossegament de Rimuru; Benimaru i Souei només poden compadir el seu amo.

OVA 3.- La glamorosa vida del mestre Rimuru, pwart 1. Rimuru, que ensenya als alumnes de Shizu com a substitut a l'Acadèmia de la Llibertat del Regne d'Ingrassia, participa en una orientació en combat de camp real a l'esdeveniment anual d'entrenament a l'aire lliure de l'escola. Transfigurat pel premi que rep si guanya, accepta un repte del professor Jeff. Tanmateix, un enemic apareix davant els estudiants…

OVA 4.- La glamorosa vida del mestre Rimuru, part 2. En Rimuru, ara professor de l'Acadèmia de la Llibertat del Regne d'Ingrassia, s'ha implicat en l'activitat d'entrenament a l'aire lliure de l'escola amb la seva classe. L'acte d'entrenament a l'aire lliure és una competició anual en què els alumnes de cada classe guarden els professors en un viatge a un poble proper. Rimuru és assignat a la classe A, mentre que els seus propis alumnes de la classe S escorten el jove Tiss-sensei. Tots els estudiants estan ansiosos de mostrar com els ha donat els seus entrenaments diaris, però la situació canvia quan són atacats pels lladres!

OVA 5.- La glamorosa vida del mestre Rimuru, part 3. Rimuru i els alumnes de la classe S han aconseguit el primer exercici de l'esdeveniment anual de formació a l'aire lliure de l'Acadèmia de la Llibertat. La classe S ha arribat primer a la destinació, la mansió del comte Guratol, i ara ja estan preparats per començar el segon exercici, una exploració de coves… però els esperen uns lladres que esperen segrestar els alumnes i fer una fortuna tornant. ells per diners del rescat. Just quan sembla que els alumnes de Rimuru els han lluitat gràcies a les habilitats que els va ensenyar, s'adonen que un monstre s'amaga entre els lladres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada