Bloc personal,

dilluns, 7 d’agost del 2023

Tensei Shitara Slime Datta Ken (2021) S02 - Part 1
(That Time I Got Reincarnated as a Slime)

[386]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Yasuhito Kikuchi
Guió: Kazuyuki Fudeyasu (novel·la: Fuse)
Música: Elements Garden
Estudi: Eight Bit
Veus de doblatge: Miho Okasaki, Takuma Terashima, Megumi Toyoguchi
Emissió: 12/01/21 - 30/03/21
Títol original: 転生したらスライムだった件

[ Animació, isekai, fantasia ] 12 capítols de 22 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList

Sinopsi

IMDb (8,1):
“Minami Satoru, una jove de 37 anys, mor i es reencarna com la criatura més insignificant que es pugui imaginar: un slime.”

Crítica

S’acaben les idees per presentar coses noves i comença la tediosa política… la història, però, val molt la pena…

Basada en una novel·la lleugera serialitzada en format web de Fuse ja conclosa i publicada entre 2013 i 2016. Des del 2014 es va començar a imprimir en format físic i en porten vint volums fins el 2022 (previstos 22). Hi ha un spin-off de la novel·la que s’ha començat a publicar aquest any.

Tal en va estar l’èxit que la van adaptar a manga, il·lustrat per Taiki Kawakami, amb vuit spin-off afegits (il·lustrats per Shō Okagiri, Shiba, Shizuku Akechi, Tae Tono, Chacha, Wataru Kajika, Chika Nakatani i Yuzo Takada) i, a dia d’avui, hi han publicats vint-i-tres volums des de 2015 (sense comptar els spin-off).

Pel que fa a l’adaptació a anime:
  • hi ha la primera temporada de 2018 (doble, de 25 capítols, amb afegit de 5 OAD –contingut exclussiu en DVD– el 2020),
  • aquesta segona temporada de 2021 (doble també, però en dos segments + 12 capítols de The Slime Diaries),
  • hi ha la pel·lícula de 2022 (Guren no Kizuna-hen / Scarlet Bond),
  • hi ha previst spin-off de tres capítols per finals de 2023 i
  • tercera temporada per 2024.

També se la pot trobar amb el títol Regarding Reincarnated to Slime 2 (Pel que fa a la reencarnació en un slime 2) o també TenSura 2.

Sense haver vist la primera temporada, especialment els primers capítols –és necessari i imperatiu haver-los vist tots–, és bastant difícil seguir-la. En la primera temporada hi ha molt contingut, molts inputs. Si tens la memòria fràgil –com jo mateix– hi ha un punt que costarà seguir-la.

Molts personatges, moltes versions d’un mateix personatge, moltes històries i molts creuaments d’històries. És d’agrair, en aquesta ocasió, que no hi hagin gaires flash-backs.

Resum (amb espòilers)

El Satoru Mikami és un treballador empresarial normal de 37 anys que viu a Tòquio. Està gairebé satisfet amb la seva vida monòtona, malgrat que no té xicota. Durant una trobada casual amb el seu company, un agressor surt del no-res i l'apunyala. Mentre sucumbeix a les seves ferides, una veu misteriosa ressona a la seva ment i recita una sèrie d'ordres de les quals no podia tenir sentit.

Després de recuperar la consciència, el Satoru descobreix que s'ha reencarnat com un slime en un món desconegut. Al mateix temps, també adquireix habilitats noves, especialment l'habilitat anomenada ”Depredador”, que li permet devorar qualsevol cosa i imitar-ne l'aspecte i les habilitats. Ensopega amb Veldora, un poderós “Drac de la Tempesta”, que ha estat segellat durant els últims 300 anys per reduir una ciutat a cendres. Sentint pena per ell, el Satoru fa amistat amb el drac, prometent-li ajudar-lo a destruir el segell. Decideixen intercanviar noms, el Veldora li atorga el nom de Rimuru i rep el nom de Tempest a canvi. Aleshores el Rimuru consumeix el drac juntament amb la seva presó per analitzar l'encanteri dins de si mateix i finalment alliberar el Veldora.

La desaparició de l'aura del Veldora crea un buit de poder que finalment converteix el Rimuru en el líder de tots els éssers que habiten el Gran Bosc del Jura, que l'accepten com a governant i junts van fundar la nació de Tempesta. Amb la força, la saviesa i la visió idealista del Rimuru, la nova nació creix ràpidament en força i influència. Aviat el Rimuru i els seus súbdits criden l'atenció de les potències estrangeres properes, des de monarques i herois llegendaris fins a senyors dimonis, alguns buscant convertir-se en els seus aliats, mentre que d'altres amb la intenció d'aprofitar-los o destruir-los completament.

En aquesta primera part de la segona temporada, prenent una pausa de la seva època com a professor, el poderós slime Rimuru Tempest torna al seu regne, anomenat amb el mateix nom Tempest, just a temps per començar les negociacions amb una nació propera: el Regne d'Eurazania. Tot i que les negociacions són qualsevol cosa menys pacífiques, acaben amb èxit, permetent al Rimuru tornar i acabar d'ensenyar. Quan intenta tornar a Tempest, aquesta vegada de manera permanent, el Rimuru és aturat per una figura misteriosa que d'alguna manera és capaç de restringir les moltes habilitats màgiques que té a la seva disposició.

A Tempest, la situació és encara pitjor. Un grup d'humans desconeguts ha envaït la terra i n'estan agredint els seus ciutadans, tant influents com innocents. No només intenten fer mal, sinó que tenen la intenció de matar. ¿Podrà el Rimuru vèncer el seu poderós i perillós enemic i tornar a Tempest abans que sigui massa tard?

==

0.- Digressió: Hinata Sakaguchi. El cavaller en cap de la Guàrdia Imperial del Sant Emperador del Sant Imperi de Lubelius i el capità dels croats de la Santa Església occidental, Hinata Sakaguchi rep una carta d'un comerciant oriental. En ella, llegeix sobre el regne dels monstres; la Federació Jura Tempest, i els seus fets impactants. Com a antic alumne de Shizu, què podria estar pensant Hinata sobre Rimuru? Aquí mirarem enrere la història de Rimuru mentre entrem al nou capítol turbulent.

1.- L’ocupada vida del Rimuru. Rimuru confia l'educació dels nens a una nova mestra i torna a Tempest. Després d'estar informat dels fets que van passar durant la seva absència, Rimuru inicia negociacions per establir relacions diplomàtiques amb el Regne d'Eurazania, liderat per Carrion, reunint-se amb els Beastketeers.

2.- Comerç amb el regne animal. Les negociacions entre Tempest i Eurazania tenen èxit i ambdós països comencen a intercanviar tecnologies i establir rutes comercials. Algun temps després, Rimuru fa una visita a Gazel a Dwargon, sense saber que Clayman està preparant un altre esquema contra ell i la seva nació.

3.- El paradís, una vegada més. Després que Rimuru mantingui a Gazel al dia dels seus èxits recents, fan oficial l'aliança entre Tempest i Dwargon. Més tard, Rimuru i els seus amics abandonen les seves amigues per fer una parada en un lloc que van visitar durant la seva última estada al regne, només per ficar-se en problemes.

4.- El regne d'inspiració de Falmuth. Imuru dóna les seves últimes lliçons als nens de la Classe S i Yohm torna a Tempest juntament amb el seu nou company, el mag Mjurran, sense saber que és una espia que treballa per a Clayman. Mentrestant, el Regne de Falmuth, els líders del qual veuen l'ascens de Tempest com una amenaça per al seu poder, es preparen per envair-lo, utilitzant com a armes els habitants de l'altre món convocats.

5.- Preludi al desastre. Amb Rimuru fora del país, enmig de la notícia que Milim està a punt de llançar un atac contra Eurazania, Clayman obliga a Mjurran a convocar una barrera que nega tot el poder màgic dins de Tempest i el Regne de Falmuth crea una altra barrera que atrapa tots els habitants a l'interior per evitar el seu escapar.

6.- La bellesa la fa moure. En el seu camí de tornada a casa, en Rimuru és emboscat per Hinata Sakaguchi, un paladí amb ordres de matar-lo. Mentrestant, a Tempest, les forces de Falmuth envaeixen el país i els ciutadans lluiten desesperadament per les seves vides.

7.- Desesperació. Rimuru sobreviu a la seva lluita amb Hinata i torna a Tempest només per descobrir que la ciutat va ser atacada i molts dels seus súbdits van morir. En preparació per a un altre atac de Falmuth, Rimuru reuneix el seu consell i s'informa de la situació.

8.- Esperança. Després d'haver entès la situació, Rimuru descobreix que hi ha una manera de ressuscitar en Shion i tots els altres monstres que van morir a la invasió. També escolta els motius de Mjurran per treballar com a espia de Clayman i decideix què fer amb ella, mentre es prepara per a una invasió completa del Regne de Falmuth.

9.- Posar-ho tot en línia. Rimuru revela el seu passat com a humà als altres i junts, comencen un pla per fer front a les forces enemigues mentre preparen el ritual per reviure els seus companys perduts.

10.- La ira de Déu. Rimuru comença el contraatac contra les forces invasores de Falmuth, enviant els seus súbdits a dissipar la barrera que envolta la ciutat. En l'ocasió, també tenen la seva revancha contra els monacos que van atacar la ciutat.

11.- Naixement d'un senyor dimoni. Rimuru elimina tot l'exèrcit de Falmuth per absorbir les seves ànimes i completar la seva evolució en un Senyor Dimoni. Després d'evolucionar, Rimuru utilitza els seus nous poders per reviure en Shion i la resta dels seus companys morts, mentre convoca un Dimoni Primordial perquè es converteixi en el seu súbdit.

12.- Eldesfermat. Després de recuperar-se de la seva transformació, Rimuru és informat que el Regne d'Eurazania va ser destruït i Carrion derrotat per Milim amb l'ajuda del Dimoni Lord Frey, però els ciutadans s'havien refugiat amb seguretat a Tempest. En l'ocasió, Rimuru també s'assabenta de la possible implicació de Clayman en les accions de Milim i Frey. El Dimoni Primordial a qui Rimuru va convocar es converteix oficialment en el seu subordinat sota el nom de "Diablo" i Rimuru compleix la seva promesa a Veldora alliberant el seu segell i donant-li un nou cos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada