Bloc personal,

divendres, 11 de març del 2022

Eizōken ni wa Te o Dasu na!, vol. 1 (2017) (¡No te metas con el club de cine! - Eizouken)

[307]

Valoració



Fitxa tècnica

Sumito Oowara (guió, dibuix i color)
(Eizōken ni wa Te o Dasu na! - Keep Your Hands Off Eizouken!)

[ Manga seinen, comèdia, slice of life ]
Tu manga online
Editorial Ivrea

7 capítols (1-7) - 154 pàgines b/n (algunes a color en la versió online) - B6 (128 x 182 mm)

Sinopsi

Whakoom:
¡No te metas con el club de cine! - Eizouken arriba per transmetre la passió i l'amor per l'animació! Un seinen sobre tres noies que somien dedicar-se al món de l'anime i que no pararan fins aconseguir-ho. Midori Asakusa no és com la resta de noies de la seva classe, és una persona molt observadora i sempre està dibuixant fons tant reals com a imaginaris. La seva personalitat somiadora i infantil és l'oposada a la de la seva amiga Sayaka Hanamori, molt més realista i pràctica, i la que posa els peus a terra. Un dia ajuden una noia anomenada Tsubame Misuzaki, que té problemes amb un dels seus guardaespatlles. Tsubame també és una apassionada de l´animació i li encanta dibuixar el cos humà. Aquest punt en comú fa que Midori i Tsubame tinguin una connexió gairebé immediata. A suggeriment de Sayaka, que veu negoci en el tema, decideixen crear un club estudiantil d'animació, i encara que ja n'hi ha un d'anime, aconsegueixen crear-lo igualment sota el pretext de l'estudi del cinema en general. Les peripècies per aconseguir dedicar-se a l'animació acaben de començar!”

Crítica

Una creativitat realment sorprenent…

Tot i haver vist l’anime, que se suposa està més treballat, o fins i tot evolucionat, i només pel fet de mostrar-lo a color, que sempre guanya, no deixa de sorprendre’m la qualitat d’aquesta petita joia.

A mida que vas llegint, vas captant detalls en el dibuix i, en la bestialitat de la imaginació de l’autor, no pots fer altra cosa que quedar bocabadat!

Resum (amb espòilers)

A l'estudiant de primer de batxillerat, Midori Asakusa, li agrada tant l'anime que insisteix que “el concepte ho és tot” en animació. Tot i que passa el temps dibuixant infinitat d'idees i escenaris al seu quadern de dibuixos, no ha fet el primer pas per crear anime, insistint que no pot fer-ho sola. Després que la millor amiga d'Asakusa, amant dels diners, Sayaka Kanamori, s'adoni del seu geni i empenta, i quan es fa evident que la seva companya de classe i carismàtica model de moda Tsubame Mizusaki vol ser animadora, el trio enèrgic inicien un club d'animació. Juntes, les tres pretenen adonar-se del "món definitiu" que hi ha a les seves ments, i arribar a veure el poder que la ficció i la imaginació tenen sobre les seves vides i el món que els envolta.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada