Bloc personal,

divendres, 25 de març del 2022

Karakai Jōzu no Takagi-san (2022) S03
(Teasing Master Takagi-san)

[211]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Hiroaki Akagi
Guió: Hiroko Fukuda, Aki Itami, Kan'ichi Katō
Música: Hiroaki Tsutsumi
Estudi: Shin-Ei Animation
Veus de doblatge: Rie Takahashi, Yuki Kaji, Konomi Kohara

[ Animació, comèdia romàntica, slice of life, shōnen ] 12 capítols de 22 min

Sinopsi

IMDb (7,8):
“Si et poses vermell, perds. Nishikata ha estat burlat sense pietat per Takagi i sempre acaba amb les galtes vermelles! Però ell promet tornar-hi algun dia.”

Crítica

Finalment, declaració d’intencions… ja era hora!

I anem per la tercera d’aquesta temporada després d’Ōsama Ranking i de Slow Loop.

La primera temporada tenia les meves reticències. Hi havien moltes coses que no m’agradaven, en especial, el riure de la protagonista, però en aquesta tercera temporada, no sé si és que ja m’hi he acostumat o que realment hi ha hagut un salt qualitatiu important, m’ha agradat força. Tot.

De la primera temporada en feia referència aquí. I de la segona aquí.
Per cert, per anotar a l’agenda, el 10 de juny s’estrena la pel·lícula.

Resum (amb espòilers)

1. The Grip Strength Thingy. Tan. Nou semestre.
Nishikata utilitza una força d'adherència mentre està a l'aula. Quan agafa la mà d'en Takagi, Nishikata imagina de sobte diferents escenaris que involucren en Takagi abans que s'adoni que només estava somiant.
Després de mostrar el seu bronzejat l'un a l'altre, en Takagi desafia a Nishikata a esbrinar per què el va trucar. Finalment arriba a la conclusió que ella volia passar temps amb ell, però està massa avergonyit per dir-ho en veu alta. En altres llocs, en Takao i en Kimura passen l'estona al riu, mentre que la Yukari intenta i no aconsegueix fer màscares facials casolanes amb la Mina i la Sanae.
En Nishikata i en Takagi estan de camí a l'escola quan Nishikata li mostra a en Takagi un altre joc que va fer. Quan ella l'obre, tenen una trobada romàntica abans que ella s'adoni que només estava somiant. Més tard, en Takagi es troba amb Nishikata on intenta ensenyar-li el jack-in-the-box. Quan va a recuperar-lo, es xiuxiueja sobre el somni que va tenir.

2. Presència. Presència, Continuació. Comprovació d'escriptori. Obligació de biblioteca. Posta de sol.
En Takagi veu en Nishikata mentre es dirigeix a l'escola i decideix seguir-lo. Al cap d'una estona, es troba amb una canica i més tard es sorprèn quan ella ho endevina correctament.
Mentre ella es dirigeix ​​a l'escola, Yukari veu la Mina i decideix seguir-la. Després d'un temps, Yukari és descobert per Mina. Quan la Mina es pregunta on és Sanae, es revela que Sanae és secretament a prop.
A l'aula, en Nishikata i en Takagi acorden realitzar una simulació de control de taula. No obstant això, quan en Nishikata s'avergonyeix massa, en Takagi revela que la classe no està programada per fer un control a l'escriptori aquell dia.
Nishikata i Takagi estan assignats a la biblioteca. Allà, intercanvien llibres i la Takagi diu: "T'estimo" en veu alta mentre està llegint. Quan marxen, la Takagi es xiuxiueja a ella mateixa que no recomanarà el llibre que va llegir a Nishikata ja que la línia no hi és.
La Takagi està fent un encàrrec quan veu en Nishikata fent córrer. Quan ella expressa l'escepticisme sobre que vagi fins a la platja, una Nishikata motivada decideix anar-hi. Quan finalment ho fa, finalment veuen la posta de sol junts.

3. Ventilador. Ball desconcertat. Rescat de gats. Pluja.
Quan Nishikata treu un ventilador a l'aula, la Takagi el repta a un concurs per veure qui pot moure una goma d'esborrar més lluny, que ella guanya. Aleshores es queda al seu costat mentre ell l'aventa.
Nishikata té una conversa amb Takao i Kimura sobre un manga de beisbol, que la Takagi escolta mentre està al passadís. Més tard aquell dia, quan en Takagi descobreix en Nishikata recreant una escena del manga, ella proposa un concurs per veure si pot colpejar-la. Tanmateix, finalment perd quan es distreu.
La Yukari, la Mina i la Sanae caminen juntes quan veuen un gat que sembla que està enganxat. Aleshores intenten rescatar-lo sense èxit. Quan es refugien de la pluja, descobreixen que el gat no estava enganxat després de tot.
Just quan l'escola està a punt d'acabar el dia, comença a ploure, la qual cosa fa que Nishikata corre cap al perdut i trobat per agafar un paraigua. Mentre camina cap a casa, comença a sentir-se culpable per haver deixat enrere en Takagi. Més tard torna a l'aula perquè puguin caminar junts a casa.

4. Canvi d'uniforme. Uniforme d'hivern. Dinar. OVNI. Nit.
A l'aula, Nishikata proposa una aposta on la Takagi perdrà si diu "fred". Més tard intenta enganyar-la perquè ho digui, però ella frustra el seu pla. Aleshores li fa una pregunta romàntica, per al seu disgust.
La Sanae s'enfada amb la Mina quan veu la Mina i la Yukari portant els seus uniformes d'hivern. Aleshores, la Mina intenta tranquil·litzar-la que fa calor aquell dia. Després de l'escola, però, en Sanae es torna a molestar a causa del clima fresc.
Nishikata està dinant sol quan en Takagi s'uneix a ell. Llavors tenen un concurs on el guanyador rep una peça particular del dinar del perdedor, que Nishikata finalment perd. Després, li agraeix de mala gana per haver-hi acompanyat.
Després de veure una foto d'un fals OVNI que va fer Takao, un Nishikata inspirat decideix fer el mateix amb un Takagi escèptic. Quan Nishikata més tard captura una imatge al seu telèfon, en Takagi s'adona que l'OVNI és real.
Nishikata és als banys públics quan es troba amb Takagi. Quan se'n van, una Takagi nerviosa fuig corrents quan Nishikata s'ofereix a portar-la a casa perquè és fosc.

5. No li agrada. Gyoza. Audició. Pescar.
A l'escola, una noia es queixa dels pebrots verds a la seva carmanyola quan el seu company de seient els menja. La seva amiga li diu que li està burlant perquè li agrada. Aleshores es revela que la noia és en realitat la futura filla de Nishikata i Takagi. En el present, Nishikata arriba a classe amb nàusees mentre menjava pebrots verds per esmorzar. Després d'endevinar incorrectament el que no li agrada a en Takagi, ella li diu que li agradaria cuinar per a ell en el futur.
La Yukari, la Mina i la Sanae estan dinant juntes quan la Sanae es menja la gyoza de la Mina. Sanae després es disculpa comprant-li un pa de meló a la Mina.
A l'aula, s'anuncia que representaran una obra de teatre per al festival cultural i a Takagi se li dóna el paper de la princesa. Aleshores es fa una audició pel paper del príncep. Quan és el torn de Nishikata, Kimura guanya el paper sense voler.
Després de l'escola, en Takagi i en Nishikata visiten un estany proper on Nishikata desafia en Takagi a un concurs de pesca. Quan un gran peix s'enganxa a la línia de Nishikata, en Takagi l'agafa per evitar que caigui. Quan es dirigeixen a casa, en Takagi es burla de Nishikata sobre la sensació exacta que està experimentant.

6. Festa de la Cultura.
La classe s'està preparant per a l'obra quan la Takagi es presenta amb el seu vestit de princesa, la impressionant Nishikata. Ell la convida al terrat, però es posa nerviosa quan s'adona que no li va dir que anaven a assajar les seves línies. Takagi es burla de Nishikata sobre la situació abans que comenci els seus assaigs. El dia del festival cultural, visiten la casa embruixada on Nishikata desafia en Takagi a entrar i sortir el més ràpid possible. En un altre lloc, Yukari i Kimura participen en un concurs de menjar, mentre en Hojo descobreix que la classe d'Hamaguchi té un cafè de servei. Durant l'obra, Nishikata fa el seu paper de boles de massa. Tanmateix, prop del final, en Kimura comença a sentir-se malalt i fa que Nishikata prengui el relleu com a príncep. Quan Takagi s'envia durant l'escena final, Nishikata corre per atrapar-la. Una vegada que s'adona que la seva màscara s'ha caigut, Nishikata improvisa les seves línies per semblar una confessió d'amor a la Takagi, per a la seva delit, i rep una gran ovació del públic. Més tard aquella nit, assisteixen a un bar de karaoke amb la seva classe, on la Takagi lloa l'actuació de Nishikata i insinua molt que l'estima.

7. De passeig. Quedat a l'escola. Pare Noél? Teixir".
Nishikata es troba amb Takagi per passejar un gos. Aleshores li permet passejar el gos tot sol abans que el tornin al seu propietari. Quan es dirigeixen a casa, la Takagi revela que va fer una foto de Nishikata amb el gos.
Nishikata i Takagi estan caminant cap a casa junts quan Nishikata s'adona que va deixar els deures a l'escola. Quan tornen allà, Nishikata deixa en Takagi perquè els seus amics no els vegin. Pel camí, es troba amb Mano i Nakai abans d'arribar a l'aula, on en Takagi l'està esperant.
La Yukari, la Mina i la Sanae estan a l'aula parlant del que li van demanar al Pare Noel per Nadal. Quan Sanae revela que la seva família no fa els regals de Nadal a casa seva, la Mina s'espanta. Sanae intenta dir-li a la Mina que el Pare Noel no és real, però en Yukari l'atura.
Durant el servei de biblioteca, Nishikata es sorprèn quan s'assabenta que en Takagi sap teixir. Quan la Takagi afirma que està teixint un article per a un noi de 15 anys, Nishikata s'agita. Aleshores revela que l'article és per al gos d'una dona gran.

8. Side Trip Part 1. Side Trip Part 2. Side Trip Part 3. Side Trip Part 4. Lloguer de DVD.
Després de l'escola, Nishikata porta en Takagi a unes escales a l'aire lliure. Quan finalment arriben al cim, ell es sorprèn quan esmenta una llegenda que diu que els nens i nenes que pugen els esglaons junts es convertiran en parella.
Mentre l'Hamaguchi i l'Hojo estan pujant els graons, Hojo es pregunta si en Hamaguchi esmentarà la llegenda. No obstant això, quan ell afirma que la vista té un aire molt fresc, ella mateixa intenta plantejar-ho, per a la seva vergonya.
En Mano està emocionat de pujar les escales amb Nakai. Tanmateix, ella es preocupa per la casualitat que està actuant. Quan ella vol escriure els seus noms a la llibreta, ell revela que ja ho va fer durant la seva última visita.
Yukari creu que la Mina i la Sanae la van portar a les escales perquè puguin tenir una conversa significativa sobre el romanç. No obstant això, es decebre quan s'adona que no coneixen la llegenda.
Nishikata i Takagi es dirigeixen a la llibreria on s'intercanvien un parell de DVD que van llogar. Després de separar-se, Nishikata s'adona més tard que Takagi sabia que volia veure la propera pel·lícula 100% Amor no correspost.

9. Nadal..
Nishikata té un somni on Takagi visita la seva habitació com a Pare Noel. Més tard, es troba amb ella al ferri perquè puguin anar al centre comercial per veure la pel·lícula 100% Amor no correspost. Quan hi arriben, van primer a l'arcade, on Nishikata desafia en Takagi a un concurs que implica la màquina d'arpes. Aleshores arriben al cinema, acordant fer-se passar per parella per rebre un obsequi promocional. Després d'acabar de veure la pel·lícula, en Takagi li pregunta a Nishikata quin tipus de noia li agrada abans que comenci a actuar estranya i maldestra. Quan arriben a una plaça, la Takagi revela que estava imitant a Kyunko, la protagonista femenina de 100% Amor no correspost, ja que volia que cregués que era maca. Quan s'encenen els llums de l'arbre de Nadal, Nishikata li lliura un regal; un parell de guants per mantenir les mans calentes. Encantada del seu regal, la Takagi li fa un regal propi, que resulta ser una bufanda que va teixir. Quan tornen a casa, Nishikata i Takagi s'intercanvien targetes de Nadal.

10. Primera visita al Santuari. ninot de neu. Nous anys. Consell.
El dia d'Any Nou, Nishikata és al santuari quan es troba amb Takagi. Després de demanar el seu desig, fan un concurs per veure qui tindrà la fortuna més afortunat, que guanya Takagi. Quan Nishikata li diu a en Takagi que ho tornaran a fer l'any que ve, ella revela que el seu desig es va fer realitat.
Quan Nishikata es troba amb en Takagi, li proposa un concurs per veure qui pot fer un millor ninot de neu en trenta minuts. En Takagi fa un ninot de neu petit, mentre que Nishikata intenta fer-ne un de gran. Tanmateix, s'acaba quedant sense temps. Malgrat això, ella l'ajuda a acabar la seva.
En Takao es troba amb Kimura a l'entrada de l'escola, mentre que la Yukari, la Mina i la Sanae discuteixen el que van fer durant les vacances a l'aula.
Una vegada que Nishikata li diu a Hojo què li agradaria a Hamaguchi pel seu aniversari, li demana que mantingui la seva conversa en secret. Després de l'escola, quan Nishikata es nega a divulgar el que ell i en Hojo van parlar, en Takagi afirma que farà un regal a un noi de 15 anys. Quan es pregunta qui, ella revela que es referia al seu aniversari l'any que ve. Aleshores es demanen perdó l'un a l'altre.

11. 14 de febrer.
El dia de Sant Valentí, Nishikata arriba a l'escola on descobreix que tres alumnes han posat xocolata al seu armari de sabates. Quan intenta revelar-ho a la Takagi a l'aula, s'adona que està actuant de manera poc habitual. En un altre lloc, la Mina, la Yukari i la Sanae intercanvien xocolata, la Mano li dóna la seva xocolata a la Nakai i l'Hojo li dóna a Hamaguchi una barra de xocolata, per a la seva decepció. Més tard, en Nishikata es preocupa quan en Takagi continua actuant de manera inusual. Al passadís, els tres alumnes s'hi acosten i quan els torna la xocolata, revelen que realment volien donar-li un company de classe anomenat Shibasaki. Després de l'escola, mentre en Hojo i en Hamaguchi caminen a casa junts, Hojo revela que el motiu pel qual li va donar una barra de xocolata va ser perquè va cremar la xocolata casolana que li va fer. Mentrestant, Nishikata localitza en Takagi al santuari i admet que sabia de la situació i que se sentia gelosa. Després li dóna la seva xocolata. L'endemà, Hamaguchi li diu a Nishikata que confessaran els seus sentiments a Hojo i Takagi, respectivament, el dia blanc.

12. 14 de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada