Bloc personal,

dijous, 24 de març del 2022

Ōsama Ranking (2021) S01

[209]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Yōsuke Hatta, Makoto Fuchigami
Guió: Taku Kishimoto, Sosuke Toka (manga)
Música: MAYUKO
Estudi: Wit Studio
Veus de doblatge: Minami Hinata, Ayumu Murase, Yuki Kaji

[ Animació, aventura, comèdia, fantasia, coming-of-age ] 23 capítols de 22 min

Sinopsi

IMDb (9,1):
“La gent del regne menysprea el jove príncep Bojji, que no pot ni escoltar ni parlar. L'anomenen ‘el príncep inútil’ mentre es burlen de la seva suposada bogeria.”

Crítica

Coses ‘diferents’ arriben al món de l’anime…

La primera sèrie d’aquesta temporada doble que ha acabat avui mateix. En els propers dies, pel fet d’emetre l’últim capítol, aniran caient la resta de sèries que tenia començades aquesta temporada.

Una sorpresa per tothom, basada en un manga actualment en publicació des de 2017 de 12 volums. La història tracta d'un petit príncep anomenat Bojji sord, però sobretot ingenu, que, malgrat les nombroses crítiques del seu poble sobre el seu accés al tron, fa tot el possible i somia convertir-se en el més gran dels reis. Un dia, coneix en Kage (Shadow), un supervivent d'un clan d'assassins, que entén les seves paraules tot i que Bojji no pot parlar a causa de la seva discapacitat. La història segueix la parella mentre naveguen pel món i totes les seves aventures i foscor.

Els personatges són gairebé tots d’allò més sorprenents. L’únic problema que li veig és que s’ha fet un pèl llarga –l’he estat seguint des d’octubre–, en el sentit de les sèries tradicionals que allarguen i allarguen els capítols, per encabir-hi en cadascun una lluita. Però si no tenim això en compte, és bastant diferent de qualsevol altra sèrie.

M’han agradat molt l’opening i l’ending pel que fa a música i animació en sí. També el tractament tant especial que fan del color.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada