Bloc personal,

dimarts, 15 de març del 2022

Eizōken ni wa Te o Dasu na!, vol. 3 (2018) (¡No te metas con el club de cine! - Eizouken)

[309]

Valoració



Fitxa tècnica

Sumito Oowara (guió, dibuix i color)
(Eizōken ni wa Te o Dasu na! - Keep Your Hands Off Eizouken!)

[ Manga seinen, comèdia, slice of life ]
Tu manga online
Editorial Ivrea (havia de ser publicació bimensual, li tocava sortir al març, però aquest volum encara no s’ha publicat… ni anunciat; ara diuen que finals d’abril, principis de maig)

8 capítols (16-23) - 160 pàgines b/n - B6 (128 x 182 mm)

Sinopsi

Whakoom:
“A l’Asakusa li encanta dissenyar mons. A la Mizusaki li encanta animar. A la Kanamori li encanta guanyar diners! I al seu institut, el Shibahama High, les anomenen Eizōken, un club de tres noies decidit a produir el seu propi anime de ciència ficció espectacular! Però sense pressupost de la seva escola i un magatzem amb fuites com a estudi, les Eizōken haurà de treballar molt i utilitzar la seva imaginació… l'única cosa que tenen! L’Asakusa vol crear "el món més gran" de l'anime a través de les seves imatges imaginatives… però hi ha molt més en un món que imatges, així que ara el trio Eizōken s'ha convertit en un quartet com la seva nova recluta, la Doumeki, únic membre de l'institut Shibahama. El club d’àudio, les porta a una nova aventura a la natura per collir àudio ambiental! I encara que la Kanamori intenta trobar-los una ruta pel camp minat de les xarxes socials, la Mizusaki i l’Asakusa hauran de conèixer els fans en persona en una convenció local…”

Crítica

M’abruma la creativitat volumètrica de l’autor…

Torna a millorar la qualitat d’història i dibuix. En aquest volum, els dibuixos dels personatges s’assemblen més a l’anime. Estan més “normalitzats”.

Em pensava que tot el que passava en aquest volum s’havia vist a l’anime, però en un ordre diferent; no és així. M’havia confós i havia oblidat el contingut de l’anime.

Resumint, en el primer volum han de fer una animació per aconseguir fons de l’institut, en el segon volum reben un encàrrec per fer una animació pel club de robòtica i en el tercer volum preparen una animació per vendre-la en DVD a la Comiket. L’anime és bastant fidel al manga, però cal reconèixer que han millorat coses que el fan més entenedor.

Amb tot, però, hi han coses que no estan del tot ben explicades, com per eixemple el nom Eizōken, o tot el món “real” on tenen l’escola. Si amb imaginació el converteixen en una altra cosa, aquí bé, però el món “real” damunt d’un riu i un estil arquitectònic que recorda el boom turístic dels anys setanta a llocs de costa, se’m fa estrany…




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada