Bloc personal,

dijous, 17 de març del 2022

Eizōken ni wa Te o Dasu na!, vol. 5 (2020) (¡No te metas con el club de cine! - Eizouken)

[311]

Valoració



Fitxa tècnica

Sumito Oowara (guió, dibuix i color)
(Eizōken ni wa Te o Dasu na! - Keep Your Hands Off Eizouken!)

[ Manga seinen, comèdia, slice of life ]
Tu manga online
Editorial Ivrea (sense data prevista de publicació… potser juliol 2022)

7 capítols (31-37) - 160 pàgines b/n - B6 (128 x 182 mm)

Sinopsi

Whakoom:
El món més gran que imaginava Asakusa pensant en fer anime, per fi xoca amb la realitat! Les noies d’Eizōken han promès ajudar a les vendes d’una llibreria. Aquesta vegada, el desafiament serà una animació que involucra el món real! Construeixen un estudi de gravació per reproduir el so de la campana de la torre del rellotge trencada? La Doumeki corre, es preocupa i crida! A més, apareixerà el departament de pesca, que també tenen alguns hàbits curiosos i el caòtic món de la recerca d'imatges donarà un salt endavant.”

Crítica

Oficialment el trio ja és quartet…

La incorporació de la Doumeki, del club de so, al grup Eizōken ja dura des del tercer volum, però sembla que, finalment, ara ja té el rang de protagonista de la història junt amb les altres tres. De totes maneres, el “monstre” creatiu que es menja la resta de personatges és la menuda i desgarbada Asakusa, que no para amb la seva imaginació desbordada.

>>
Aquests detalls de l’Asakusa, que sempre sembla estar en un altre món i que sembla viure sempre fora de context, són els que més riure em fan…




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada