Bloc personal,

dimecres, 10 de desembre del 2014

Olor a merda


Qui diu que per la televisió no es transmeten també les sensacions olfactives?

Des de fa ja bastant temps, en algunes cadenes de televisió, és sintonitzar el canal i en pocs segons fa una olor a merda que tira d’esquena. I la televisió pública espanyola, TVE –“la que paguem entre tots”– no és l’excepció. I ho dic jo que en sóc un gran defensor… de les pel·lícules sense anuncis i d’alguns programes molt puntuals, alguns maldits documentals, altres senzillament d’entreteniment… Però hi ha un línia editorial en programes d’opinió que directament fa tuf.

Hi ha un programa al canal 24hLa noche en 24h– que n’és un clar exemple. Cada cop que el poso fent zapping l’haig de treure perquè se’m posen els pèls com escàrpies… considero que estan ofenent el meu intel·lecte… ;-) (en defensa d’aquest canal l’únic que puc dir és que, de moment, encara el sintonitzo… els canals que no m’interessen, directament els he esborrat i no els puc veure ni per error fent zapping…)

El presentador, Sergio Martín, al principi me l’escoltava intrigat perquè no sabia per quin cantó calçava. A altres “personatges” se’ls veu el llautó més aviat. Amb aquest individu vaig tardar, però quan ho vaig veure clar, cada cop em feia més angúnia. Un individu jove, segurament “sobradament preparat”, però amb tics de divo i sempre rodejat del “bo i millor de cada casa”… totalment en sentit figurat, per suposat.

Ara el volen fer fora perquè “se li ha escapat un pet”! Però aquest no és el problema! El problema és que tota TVEexaequo amb altres cadenes– fa un tuf a merda que espanta!

La notícia a La Vanguardia.

I el vídeo del “pet”:




Ja ho deia Confuci:

“Quan el savi senyala la lluna,
el neci mira el dit.”

[ Confuci (551 aC - 479 aC) ]



COROL·LARI:

(Ho he vist per aquests móns d’internet i sembla una modificació d’alguna cosa que potser, en origen, tenia un altre sentit… el cas és que no en sé citar la font…)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada