Bloc personal,

dimecres, 6 d’octubre del 2021

Luo Xiao Hei zhan ji (2019) (The Legend of Hei)

[1099]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Mtjj
Guió: Mtjj, Kexin Peng
Veus de doblatge: Youji Wang, Khoi Dao, Kei Gambit

[ Animació, acció, aventura ] 1h 41min

Sinopsi

IMDb (7,2):
“Al bulliciós món humà, diversos follets conviuen pacíficament amb la humanitat. Luo Xiao-Hei, el dimoni gat, comença el seu viatge d’error perquè la seva casa forestal està destruïda. Amb simpàtics companys de follets i un seriós mestre humà que apareixen un darrere l’altre, Hei té el dilema de quin costat serà la seva veritable atribució.”

Crítica

Boníssima!

Potser serà de les que fàcilment oblidaré, però la història, els personatges i l’animació em semblen de traca i mocador.

Acabo de descobrir que hi ha una sèrie que es va començar a emetre el 2011 i continua fins a dia d’avui –tot i que només té 24 capítols– que explica aquesta història i, la pel·lícula, només n’és que un resum.

En els resums de la pel·lícual (o sèrie) es parla que el gatet és salvat per una noia anomenada Luo Xiaobai i, en tot moment, sempre he pensat que era un noi. Estic ben despistat… També podria ser que aquest resum sigui de la sèrie i sigui lleugerament diferent. De fet, al final de la pel·lícula surt un personatge que és una noia amb cuetes -tot i que manifesta que és un noi amb un estilisme peculiar– que se suposa és molt conegut, però el gatet no sap qui és. Podria ser una variació de la sèrie respecte la pel·lícula.

Resum (amb espòilers)

La història comença en una nit plujosa quan Luo Xiao Hei, un esperit de gat, és ferit greument després de robar l’artefacte de la perla de Laojun. Com a resultat, es transforma de la seva forma humanoide per convertir-se en un gatet negre. Després és salvat per una jove anomenada Luo Xiaobai, que el porta a casa. Luo Xiaobai i Luo Xiao Hei es converteixen en bons amics i comença la seva aventura. Viuen en un món on conviuen persones, esperits i déus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada