Bloc personal,

dissabte, 2 d’octubre de 2021

Re-Main (2021) S01

[159]

ValoracióFitxa tècnica

Creador: Masafumi Nishida
Guió: guionistes
Veus de doblatge: Yuuto Uemura, Subaru Kimura, Koutarou Nishiyama

[ Animació, comèdia, drama ] 12 capítols de 20min

Sinopsi

IMDb (7,7):
“La història se centra en Minato Kiyoumizu, un noi que va deixar de jugar a waterpolo després d'un incident durant l'hivern del seu tercer any de secundària. Després d’entrar a l’institut, fa una promesa i decideix tornar a provar waterpolo i unir-se a l’equip de l’escola amb els seus amics. No obstant això, el nou equip tindrà problemes en el camí…”

Crítica

Em pensava que aquesta primera temporada tindria més capítols…

He anat veient aquesta sèrie mentre s’anava emetent i hi vaig arribar una mica per casualitat. La veritat és que m’ha semblat prou interessant i ben feta. Potser no tindrà la tirada de Haykuu!!, però està més que bé.

Resum (amb espòilers)

Quan Minato Kiyomizu es desperta a un hospital, s’assabenta que porta 203 dies en coma. Resulta que un accident de trànsit li ha fet perdre tota la memòria del seu viatge a l’escola mitjana. Finalment, descobreix la seva antiga glòria en el waterpolo i vol continuar allà on l’ha deixat. Tanmateix, prenent vergonya la gran disparitat entre el seu jo i el seu actual, Minato inicia una rehabilitació intensiva amb l'esperança de començar de nou, una vida sense waterpolo.

Tot i això, a Minato se li recorda ràpidament la seva destresa i la promesa del seu primer dia a l’escola secundària Yamanami. Ben aviat, tot i ser completament conscient de la seva ineptitud, s’uneix al club de waterpolo de l’escola. Tot i que ha de tornar a aprendre els conceptes bàsics de l'esport, ell, juntament amb els seus companys de club, ha de reclutar nous membres per assolir la llista de set homes necessària. Amb això, Minato intenta reactivar el seu talent profundament enterrat per al waterpolo i convertir-se en un dels jugadors més reconeguts del Japó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada