Bloc personal,

dissabte, 23 d’octubre del 2021

Cha no aji (2004) (The Taste of Tea)

[1107]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Katsuhito Ishii
Guió: Katsuhito Ishii
Actors: Maya Banno, Takahiro Satô, Tadanobu Asano

[ Comèdia, fantasia ] 2h 23min

Sinopsi

IMDb (7,7):
“Un període de temps de la vida lleugerament surrealista d’una família rural.”

Crítica

M’ha sorprès molt!

M’ha agradat el començament, però encara més el final.

Hi han personatges molt reals i personatges molt impostats, però el de menys és la credibilitat d’aquests personatges. El que m’agrada és la fantasia de la història i els móns personals de cadascú.

Content d’haver-la descobert.

Resum (amb espòilers)

La pel·lícula tracta de la vida de la família Haruno, que viu a la prefectura rural de Tochigi, al camp del nord de Tòquio. Nobuo és hipnoterapeuta. Ensenya al seu fill, Hajime, Go. Hajime es converteix en un excel·lent jugador de Go, però té un mal moment amb les noies i la pubertat. Yoshiko es nega a ser una mestressa de casa normal i treballa en projectes de cinema d'animació a casa. Utilitza l'assistència de l'avi Akira, un vell excèntric que és un ex-animador i model ocasional.

Sachiko, de vuit anys, veu periòdicament un doble d’ella mateixa, silenciós i gegant, que la imita o la mira benignament. Contempla maneres de lliurar-se’n. L’oncle Ayano és enginyer de so i productor discogràfic que ve a quedar-se a visitar. Es dedica a una reflexió interior, busca el tancament d’una relació antiga i relata una experiència infantil: un conte que influeix en Sachiko i es relaciona amb esdeveniments posteriors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada